Personeelsuitje? Teambuilding?

In kleine groepjes samen met collega's werken aan een gezamenlijk schilderij kan de teamgeest en samenwerking op de werkvloer bevorderen. 

l

Denken in beelden en gevoel

Schilderen (beeldend bezig zijn) is voor veel mensen - als ze hun eerste schroom overwonnen hebben - een uiterst plezierige en inspirerende bezigheid!  Het stimuleert het collegiale contact en de onderlinge samenwerking, maar bevordert ook de verbondenheid, en biedt de mogelijkheid om elkaar van een andere kant te leren kennen.

Daarnaast stimuleert schilderen de hersenhelft die zich bezighoudt met creatief denken: met kijken en denken in beelden en gevoel in plaats van woorden. Daardoor kan schilderen de creatieve kwaliteiten van medewerkers blootleggen en stimuleren. Wat weer kan leiden tot nieuwe inzichten over de koers van de organisatie of tot ideeën over nieuwe producten en diensten.

Professionele begeleiding

Kortom: een activiteit met vele mogelijkheden! Helemaal als dit proces begeleid wordt door een trainer en docent die én ervaring heeft op het gebied van organisatie- en beleidsontwikkeling én schilderen en beeldend werken!

Medewerkers maken in kleine groepjes een kunstwerk dat niet zal misstaan in het gebouw waarin zij werken. De ervaring leert dat zij trots zijn op hun werk en tijdens het schilderen samen met collega's het nodige geleerd hebben over kunst en over samenwerken. Er kan gekozen worden uit diverse onderwerpen die een relatie hebben met de ontwikkelingsfase waarin uw organisatie of team verkeert.

Nico van Oosten is naast kunstenaar ook een ervaren psycholoog en werkzaam als trainer en adviseur. Contact via: e-mail:nicovanoosten@gmail.com of tel. 0618868768